vitamin appeton bby drop

kmrin dktr ada bgi ubat appeton sbb berat ank sya tak cantik..bila sya bgi mkn ubat dia terus muntah..mksdnya ubat tu tak ngm ke dgn ank sya..dah 2 kli sya cuba bgi tapi ttp sma muntah juga..mmng mcm tu ke? tlng jwb spa" yg prnh bgi mkn bby ubat tu..ank sya baru 5 bln 4 hri

4 Các câu trả lời

Hi, maaf tiada pengalaman. For me, the best awak pergi semula klinik tu dan beritahu doktor. Lebih baik untuk dapatkan nasihat daripada doktor tersebut.

saya ada beli.. alhamdulillah xpenah muntah pulak.. ikut instructions x? boleh letk dlam susu 1ml ...sya xbgi trus direct

10mo trước

Vit tu boleh beli kat farmasi je atau kena consult dulu dgn doktor ye?

Mungkin kene mix dgn susu. Bby sy okay klau campur dgn susu. Try ajar ank sis pakai botol.

Baby berat sekarang berapa ?

11mo trước

berat dia 5.4 je