Batuk Berkahak

Salam semua, ank sya btuk berkahak sdgkn ospital da bgi ubat... Msih tak hilg kahaknya.. Da, mcm2, sya cube, hilgkan kahak ank sya.. Tpi msih ada.. Sejak mkn ubt jnis syrup yg ospital bgi... Njis ank sya warna hijau lumut.. Ank sya bru 3 month... Risau la sya kahaknya msih ade.. Ade ppe pndpt tak?

188 Các câu trả lời

g buat sonotron sis . anak sy 4 org semua sonotron je . kat bangi rm55 dan effective alhamdulillah

try pergi neb... insyaAllah lega kahak tu mcm anak sy...anak sy pun masa tu umur 3 bulan...

ank sy pn sme btuk berkahaksy pgi klnik pkar dr ckp normal.baby dh besa lme hilang sndri

blh try guna produk tasneem natural.. bgus untk baby kank2 dan org dewasa pn blh guna

Baby saya masa nak masuk 2 months batuk berkahak, tapi lepas seminggu hilang sendiri

cuba guna minyak asmak + percussion. baby sy 2bln hilang bunyi kahak dalam hidung tu

mom Coba guna you baby,anak saya guna tu Alhamdulillah kahak dia keluar sedikit²..

awak boleh beli product bby ..Tasneem cfrub ..in shaa Allah kahak bby boleh hilang

Cuba try rawatan sonotron, kwn saya penah try utk baby dia.. alhamdulillah bagus.

cuba guna mamz oil .. ank saya guna tu nmpk kesan seawal 2 ari kahak kluar terus