Batuk Berkahak

Salam semua, ank sya btuk berkahak sdgkn ospital da bgi ubat... Msih tak hilg kahaknya.. Da, mcm2, sya cube, hilgkan kahak ank sya.. Tpi msih ada.. Sejak mkn ubt jnis syrup yg ospital bgi... Njis ank sya warna hijau lumut.. Ank sya bru 3 month... Risau la sya kahaknya msih ade.. Ade ppe pndpt tak?

188 Các câu trả lời

4. terlupa 1 lagi tips, rajin² buat tepuk percussion ( tepuk cup ) pada tulang rusuk depan dan belakang baby utk longgarkan kahak

anak saya pn sme tp xbatuk untuk nsjis hjau klau mkn iron btul akn bewarna hjau..rajin tepuk belakang cara betul utk longgar kahak

Saya sapu minyak asmak kat dada, leher dan kat belakang baby selepas mandi. Alhamdulillah hilang. Sis boleh cuba guna minyak Asmak

Cuba minyak mamz oil anak saya berkahak saya guna mamz oil alhamdulillah keluar hijau2 blh tngok kat tiktok dkt kedai2 baby store pun ada

16h trước

Ada gambar tak sesku

sis cuba sapu myk ni..dekat tekak,dada,betis n jg tapak kaki stiap kali lpas mndi...insyaAllah.. kalu bby demam pn blh try sapu..

Assalamualaikum ank sy sihat tdk kahak..tp ada bunyi mcm kahak. tp dia sihat mnm susu semua ok... ada x ank spe2 ada mslh cm ni

sme lh cm ank Sy umur 4 bulan seminggu dh batuk berkahak huhu...cm2 jgk Sy guna petua n minyak2 nk beli yg mahal tk ckup huhu

Pakai firmax 3 kat baby boleh sis. Anak saya macam2 dah cuba. Last2 firmax3 je yg keluarkan lendir diaa. Sehari pakai je

baby sy 3 bulan kahak mmg teruk, try sapu krim youbaby di dada dan blakg badan, in shaa allah nnti bby muntah skali kahak

sama dengan anak sy..sy tiap hari sapu pada dada,hidung n belakang badannya dengan krim youbaby..selain sapu minyak angin