beli air gula

Salam semua, ade yang checkup di kk Gombak Setia tak? Kalau kita bawak air gula dari klinik luar yang ada flavour tu die benarkan tak ya? atau kene minum yang die bagi tu.

2 Các câu trả lời

Salam. Kena minum air gula yang disediakan oleh kk. Tak pernah pula kk suruh bawa air gula sendiri

1y trước

sya tak cakap kk suruh bawak air sendiri. saya tanya boleh tak kalau sy sendiri yg nak bawak air gula tu yang sya beli sendiri dari klinik luar.