Kene minon air gula

Korang ad tips tak minom air gula tak muntah? Start 10pm nie sy dah kene puase sbb esok dah kene minom air gula.. Tanye misi bleh bwk air gula sendiri tak die ckp tak di galakkan.. Kene minom yg kk punye jugak..

1 Trả lời

sbnrnya kn..semua tu mindset saja. bila awk pkir muntah, mmg akn muntah. so tak perlu fikir muntah, fikir nak selesai seawal boleh. bawa bertenang, minum macam biasa.

8mo trước

Itu lah klau boleh nak awal pg kk sbb nak dpt no awal.. Tak lame nk nunggu. tp nie tibe mlm buang air ad keputihan n darah pulak sikit.. Mmng smlm last mkn ubat kuat rahim.. Nie tatau lah mcm mane esok bru tanye dorg kat kk skli mcm mane kene sambong ubat atau ape.. Risau jugak asek spoti jek.. Takleh gerak lebih sikit mesti spoti balek..