Bersalin Di Hospital BP

Salam semua. Ada yg berpengalaman bersalin di Hospital Batu Pahat x? Dengar cerita kalau nak suami teman, kena pergi kelas dulu... Kau sesiapa yg ada details, boleh kongsikan x? Tq

2 Các câu trả lời

Wslm sis.. Sy pnh bsalin di Spital kluang suami bole jek msok even xp kelas.. Kat BP xpnh.. Tp kalo ikot pgalaman mbe sy dia pnh bsalin kt BP, dia ckp suami dia mg xley msok bsalin. Xsure plak psl klas tu..

kena pergi kursus dulu. rujuk pakar 5 tapi pkp ni xboleh masuk pun katanya.