Hi mommies, pengalaman bersalin Di hosp Batu pahat

Hi mommies sekalian, nak tanya Ada tak sesiapa Yang pernah bersalin Di hospital BP? Nak tahu en somi kena hadiri kursus dulu ke untuk teman masuk labour room? &Klau kena kursus macam mana Cara nak daftar kursus tu ye?#1stimemom #pregnancy #advicepls #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

hi mommy, Maaf Sy xda pngalaman dkat hosp Batu Pahat. Sy Ad pngalaman di muar n segamat shj.mungkin ad mommy lain yg berpengalaman

2y trước

thanks ya..