cara cepat bersalin?

Salam semua.. Ada x yg ibu2 kat sni.. Tau cara utk dipermudahkan dn dipercepatkan bersalin sebelum tarikh due.. Sy skrg dh 37w4 hari. Due 16/3.. Dua hari ni bila mlm duk sakit mcm sengugut tu. Rs berat ja kat bwh.. Nurse pn dh bgtau masuk laluan dah.. Duk sakit perut tp xda apa2 pn. Tanda2 lain xdak lg.. Cuma nk mnta pendapat kut ada cara2 lain? Selain berjalan naik turun tngga sudah.. Dan ketuk ketampi.. ? maaf ya.. Soalan biasa2 ja..Ank ketiga ni lain pula.. Anak seblum ni tanda turun drah..

2 Các câu trả lời

boleh try masuk pages fb kelab ibu mengandung..situ banyak yg share..

sye pon mencari care utk cepatkan bersalin ni