pregnant 9weeks

salam sejahtera semua.. ada x kat sini yg ada operate total tyroid.. sy pregnant 9 weeks alahai dia punya alahai tu smpi xlarat dibuatnya.. normal ke ye kdg2 perut tu rasa penuh je..

2 Các câu trả lời

morning sicknes kot awak ni..sabar ya nanti hilang bile 12 weeks ke atas. insyaallah

5y trước

hrp2 mcm tu la sis.. pregnant sblm ni xde rasa mcm tu walaupun sy ada tyroid.. tq sis

tyroid ni bahaya tak pada baby dan ibu.?

5y trước

pembawaan je kot sis.. tp better jumpa doc sis.. nyi doc akan bg ubat yg bersesuaian..