kulit perut rasa mcm kena sunburn

Hello semua, sy nak tanya ada tak yg rasa mcm kulit dekat perut tu rasa mcm yg expose dgn matahari? yg rasa macam sunburn padahal tak kena matahari pun. normal ke mcm tu? sy assume kulit tu meregang jadi dia sakit tapi ni kena baju pun alahai pedih2. tak selesa jadi nya. ada tak yg alami mcm sy ni, pregnant dah 31w

1 Trả lời

Sy pun rasa cmtu. rasa meregang sngt kulit. posisi baby pun melintang kot buat perut jd rasa melebar.

6mo trước

ohh baby puan melintang ke? baby sy mcm mna posisi pun kulit tu rsa pedih sngt. sampai terpksa letak aloe vera. tp klu sy kat 1 spot je dia rsa mcm sunburn