Perut mengeras

Salam, saya si suami, isteri saya hamil nak masuk 6 bulan, saya risau isteri kadang perut mengeras malam2 sampai menangis tambah sakit belakang lagi. Normal ke utk ibu mengandung?.. boleh ke saya pakai minyak urut utk hilangkn angin dlm badan isteri saya? Ada apa tips utk kurangkan atau nak elakkan perut mengeras?

1 Trả lời

Minyak urut panas ke biasa? Guna yg biasa boleh je. Urut pinggang slow slow. Jgn sentuh perut ya. Perut mengeras selalunya sbb letih. Jangan bg isteri penat sgt