Kehamilan di usia 40an.

Salam. Saya sdg pregnant anak ke-3 setelah hampir 12 tahun lamanya. Anyone yg pernah or sdg pregnant diusia 40an dgn jarak yg jauh. Leh share experience dgn sye. Terima kasih.?

2 Các câu trả lời

Saya selamat lahirkan baby ke5 last year masa umur 44thn. Dan sekarang Allah bagi lagi rezeki pregnant baby no 6..expecting July ni. Saya harap kuat la sebab masih menyusu baby saya dalam. masa yg sama. Moga kita sama2 dipermudahkan urusan hingga bersalin nnt insyaAllah

1mo trước

hi sis..boleh share pengalaman sis ..saya 43 nk msk 44 thn ..pregnancy ke 4 huuu tk terduga ..mula2 tau mengandung mmg mcm2 rasa ..sedih , risau, Allah je tau ..

arwah mak sy 😝 pregnnt kan sy .. masa 42tahun lahir 43tahun kehkeh alhamdulillah sy bijak dan cantik wahahaha

1mo trước

Alhamdulillah ..syukur