Jarak kehamilan jauh dgn anak sebelum ni

Ada sesiapa di sini, pernah pregnant,jarak jauh dgn anak yg sebelum ni? Bersalin normal @ czer?

18 Các câu trả lời

sy yg sulong 7 tahun baru pregnant lg.. sblm ni czer, yg 2nd nt pon sy nak req czer sbb sy OKU.. agak sukar utk sy bersalin normal.. ibu² semua doakan sy & baby selamat ya.. bulan 6 tahun depan due nye.. alhamdulillah, lame sy tunggu yg 2nd ni, akhirnya Allah dengar doa sy..

kawan-kawan yang bersalin czer boleh share tak macam mana nak bagi luka tu tak sakit masa dekat wad...sebab kan kita kena uruskan diri sendiri kat hospital..

sye anak first beza dgn nom 2 7tahun. .skrg anak ke2 5tahun adik die bru 12w. .semoga dipermudahkan segala urusan smue mummy2. .

beza anak 5 tahun, no 1 umur 9 thn,no 2 4 thn n skrg prgnt 37 weeks,,doakan sy selamat bersalin ye semua

Skrg.. 2nd pregnancy.. pregnant 10w 5d.. anak 1st 15 tahun.. 1st pregnancy emergency caesar

saya jarak 5thun sorg...bslin cezer..ank sulung 10thun...anak ke2 5thun..now jarak 5thun tgh pregy 36w

3y trước

awak rancang guna apa ya

sy tgh preggy baby ke 2..anak yg first nx year umur 4 tahun..besalin czer sbb fetal distress

Sya jarak 10 tahun dgn ank yg ke 3,Alhamdulilah baru pas melahirkan bby ke 4 secara normal

no 1 songsang jarak 2 thun bru ade yg nii , lagi pun dh x lame dh nii 15/01 / 2022

Anak sulung saya sekarang umur 7 thn sekarang mengandung 34 minggu bersalin normal.