Berat naik mendadak

Salam. Saya risau,berat naik mendadak,4kg lebih naik. Last timbang masa 2nd weeks puasa haritu,69.5kg.ni baru raya ke 3,dah 73.7kg. Macam mana nak kawal berat ni ya? Aduhaiii,risaunyaa🥺

4 Các câu trả lời

Sama!! Saya baru 15 minggu tapi berat naik mendadak sebb selera makan kuat. Padahal dulu bukan main jaga badan 🥲 dari 64 naik 68 dah skrg. Taktau nak kawal makan macam mana 😭😭

saya masa bulan puasa, berat maintain .. checkup hari ni naik 2.8kg .. nurse suruh pastikan berat cuma naik 0.5kg - 0.8kg sahaja setiap kali checkup.. adui runsing 😂

kdg2 bkn sbb mknan or minuman manis..maybe baby bsar...sye bpe kali dh minum air gula sbb naik berat mndadak..tp alhamdulillah result cantik je

2y trước

klu tempat sye checkup gitu lh..tmpt lain xtau..huhu

Kawal mkn manis/karbo.