20 minggu .

Salam , hi . Saya pregnant 20 minggu dan ini kandungan pertama . Berat saya 102kg . Normal ke kalau saya tak rasa baby gerak / tendang ? Tapi 4 hari lepas saya scan baby okay je lilit ukur anggota semua normal .

2 Các câu trả lời

berat sya 78 baby gerak halus² tu dpt lh rsa walaupn bkn tiap hari ..cuma sya risau ukuran dekt perut tu je hri 16week misi nk ukur dkt perut tpi tkdpt dy perut sya tebal ...nak tnya sis pn perut tebal kn first misi nk ukut perut tu terus dpt ke sis ...risau sya smpai harini

1y trước

saya waktu 19 minggu bru dr scan nampak dahh awak . then g scan semula dekat sonobee untuk detail scan alhamdulillah semua nampak awak . ada sesetengah orang cakap mybe sebab ultrasound dah terlalu lama sbb tu kekadang tak nampak . tapi masa saya 16 minggu nurse ada nak dgr jantung baby , dia cakap ada tapi jauh sebab perut saya tebal . awak scan di swasta atau kerajaan ?

normal awak. awal lagi tu. Sy dekat nak kena kira baby kick tu baru rasa (27-28w)

1y trước

aah. sebab 28w tu dah start kena rekod dalam buku. Sy nak dekat2 kena rekod tu baru rasa betul2. sebelum tu rasa manja2 je. mcm angin blup2 dalam perut. so confuse tu baby gerak ke apa (tp orang cakap mmg baby gerak la tu)