OPK

Salam, saya pertama kali nak detect ovulation guna OPK. Boleh saya tahu if bawah tu positive atau tidak ye? 7 months ttc and irregular period cycle. Any advise from you?

OPK
6 Các câu trả lời

subur tu yang kedua tu pun dh boleh mula bersama juga, sebab kita tatau bila telur keluar pun even tunjuk subur kan, kita tatau keadaan dalam kan, apa pun moga ada rezekinya

4y trước

Amin. Thank you yaa 🥰

Positive dua2 sama terang..sy pn guna opk, jnis haid x tratur jgk utk check ksuburan.semoga ad rezeki zuriat utk awk Aamiin..

4y trước

Amin amin amin, terima kasih 🥰

Positif da bole bed ..

positif dah tu dear.

4y trước

Terima kasih ya 🥰

Positif tu

4y trước

Thank you 🙏🏻

Positif.