Buku Pink

Salam.. Saya nk tanya... Buka buku pink perlu bwk dokumen sperti bil api air ke? Sbb sy ade terbaca dkt google suruh bwk dokumen tu... Btl ke? Klau bkn dduk rumah sndiri perlu jgk ke bwk? Sy baru mngandung ank pertama... Masih tk tahu lg...

40 Các câu trả lời

Mcm saya x kena bwk apa pun haritu. Cuma bg ic saja. Sijil nikah apa smua dia x mintak

5y trước

Lain tempat lain prosedure kot

Xpnah lgi kna dtg klinik bwa bil api dan air.. tp mngkn sesetengah klinik minta

Ditempat saya hanya perlu bawa sijil nikah sama ade yg ori mahupun yg copy

Tempat saya kna bwa bil api atau bil air..deorg nK tgok je alamat tu

Saya,xyah bawak apa2..surat nikah pun xtnya..terus dia buat buku..

Tanye kt kk dulu ape perlu dibawa,,klu dye suruh bawa,bawa jela

Sama lah dengan saya sis, sampai pedih pedih 😥

Dpend pd kk tmpt tggal awk..mcm sy..ic n kad nikah je.

Sy bawa fotostat Ic laki bini Surat nikah Gambar passport

5y trước

Yeke? Alamakk... Tp klau baru nk buat mmg tk thu ape akan dtg klau cek lg kne bwk bole kn

bawa sijil nikah yg ori pastu yg copy. ic copy juga.