Salam nak tanya klau buku pink yg ank first hilang mcm mne ye sbb klinik kk sruh bwk buku pink lma ?

9 Các câu trả lời

sy bgtahu je hilang. ada je sebenarnya.. tp mls nk mencari. lagi la 3 org ank.. now ini ke 4. xde pn kena report polis bagai. cuma nurse akan tny berat ank yg lps2 dan sejarah penyakit masa prgnt lps klu ada.

sy pun sama hilang,sbb pndah2 rumah je hilang trus tk dpt kesan,sy pulak jarak 8 thun dgn bby first so nurse pun fhm ..sb da lama😂ckp je trus trang kt nurse..

11mo trước

sy da bsalin pun thn lpas,bby da 8bln dh..mmg rasa mcm bru first time preggy je..dia punya happy tu lain mcm😂excited mcm bru nk timang anak prtama ...

Saya pun hilang jgk..anak ptama 10 tahun dah.sy pn x tahu dah letak mne.. nurse pun paham lah.dieorg x mrah pun..bawak je dokumen yg sperti di minta

bgtau je hilang. kk hnya nk info dlm buku tu. sejarah kehamilan lps. xperlu report polis. yg perlu report polis jika hilang buku pink semasa shj

sy bkk buku pink tk bwak yg ank first pnye nurse suruh bwak next appmnt . tp next appoiment pon sy tkde bwak , nurse pon tkde mntk dh

wsalam.. ckp je dgn nurse awk dh cri tp xjmp..sbb stgh kk xtegas sgt klau ibu ckp cm tu diaorg akan fhm

rasa kena buat report polis klu buku pink lama hilang. cuba tanya kk balik mcm mana prosedur dia.

Dorang ada simpan buku copy tu.. nti tnya saja tahun brapa ank lahir . dorg ada Simpn tu

Bgtau je hilang. Ada rekod dalam sistem mereka