GL Letter

Salam, saya nk tanya. ada tak dekat sini yang pernah bersalin gunakan GL letter suami? boleh ke klau generate GL letter tp tulis spital lain tp mse bersalin dkat hospital lain?

1 Trả lời

Tak boleh rasanya puan. GL yang di keluarkan adalah untuk kegunaan kita di hospital tersebut sahaja. Sampai di hospital lain atau hospital baru kena requires GL lain kalau tak, tak boleh proceed (kalau insist nak guna GL, tapi kalau ada duit boleh rasanya)