31week

Salam... Saya nak tnya... 2.3 hari ny saya kurg selera makan... Rasa mcm xdk. Selera nk. Mkn nasi... Prut lapar... Saya risau baby dlm kndungan x besar... Hari to scan last berat baby 1300g 29minggu...ada tip x untuk naikan selera makan....?

4 Các câu trả lời

Sama sis, rupanya mommies lain pun ya, hehe, sy perasan kurang mkn dr sebelum nii sejak masuk 31w. Tp kalau mkn tu ok kuantiti cuma tak sekuat melampau seperti sebelum nii 😂 sebelum nii risau sebab mcm terlebih selera dan terlajak makan 😁🤭

Bila sis rasa teringin nk mkn sesuatu sis mkn je.. kalau xde selera mkn nasi blh mkn roti ke mee, bihun, kueh teow, lempeng cekodok ke..

5y trước

Huhu.. mkn pns2 sdp2

Same sis,sy 30weeks slalu kuat mkan tp skarag mcm prut cepat kenyag bile mkan.. nmpak nasi pun kdag2 xde slera 🙄..

Sy pn mcm tu,lapar tp tk ley nk mkn nasi,roti buah bnda2 yg ringan ja mkn,slmat dok tggu hari je ny