baby kurang makan

Bleh x mommies share tip camne nk bg selera mkn baby bertambh.. Nk bagi berat bertmbah..

2 Các câu trả lời

Baby akan makan bila mood persekitaran menyeronokan.. mommy kena lebih kreatif menyuapkan makan seperti suapan terbang bagai kapal terbang atau burung dll.Bawa baby ke taman permainan atau suap sambil bersiar siar..pernah juga saya minta orang lain suapkan sekali sekala..

Baby dah umo berapa.. Kalau dah lebih 6 bulan boleh variasi kan makanan die.. Boleh join group dekat fb.. Bnyak info kat sana