Wad Besalin?

Salam, saya nak tanya skang kalau besalin hubby boleh teman kn lg ke x dlm labour room ?, kalau kt melaka, sedih nya kalau xbole dah ank 1st pjj ni ank 2nd kalau boleh nk ase berteman jugak ?

17 Các câu trả lời

Hosp.melaka suami blh teman...klu pernah teman dlm labour room sblm ni....tapi buat masa pkp skrg xtahu lg...cuba akk tanye kt nurse yg incharge kt lb.room..sbb suami sy prnh teman sy kt labour room...utk 1st baby

Saya baru je bersalin kat Hosp melaka minggu lepas. Mmg takde sape boleh masuk teman. Mak saya nak masuk hntar ic sbb diorg salah taip nama saya masa daftar pun smpai bergaduh dgn petugas kat main lobby.

Xboleh sis. Sy pn lgi 2 bulan je nak bersalin, tpi bila pk mmg sedih jgk sbb suami la pguat smgt kita. Tpi inshaAllah nurse akn bantu, and doa2 la xlama dlm LR tu ye😢

Awak ni deliver kt ospital mane? Private ke public hospital? Private bole je. Public memang xbole. Kalau nak suami teman, no choice la kene pegi private

X boleh kerajaan. Swasta boleh tnye. Sy pun kalau pkp x habis dah standby nk pi swasta. Syg amk first suami x de dgn kt

Saya bersalin 10/5 hari tu kat hospital wanita & kanak2 kl alhamdulillah husband boleh masuk. Pkpb

kalau hospital ampang boleh teman dlm labour room , tapi time pkpb ni x boleh masuk dah ..

Kat sabah da tak boleh teman...lagi kalau baby xda maaalah..esok dia terus boleh balik

time PKP ni mmg husband xleh teman...org nak melawat pun x boleh....

4y trước

alhamdulillah...dah selamat...☺☺...sy pulak tgh dok menghitung hari...hahaha..😂 klakar la sis..

Tumpang tnye esok sy kne pegi ONG hospital melaka , suami blh teman kan tk

4y trước

tak boleh. saya pergi haritu boleh masuk sorg ja