Baby tidur menggeliat teruk

Salam saya nak tanya, normal ke baby 16 hari tidur menggeliat terok sangat sampai kluar suara bising sgt, kadang kesian tgok sampai merah muka tgah tidur. Kadang tu terjaga sbb mnngeliat. Padahal dah bangun dari 5pg nak boleh tidur semula pukul 2ptg pulak, tu pon tido jap bangun2 sbb mggeliat teruk.

2 Các câu trả lời

normal . baby sya pun mcm tu dulu, lama² nnt hilang la. org tua² ckp dia nak bagi besar badan 😂

2y trước

ank sya dulu pun mcm tu, Alhamdulillah skrg dah 3 bln lebih dah x mggeliat

normal jee