baby suka menggeliat dan meneran

Hai mommies, nak tnya, normal ke baby 1 bulan masih menggeliat dan suka meneran sampai merah muka ? kesian pulak tengok nya 🥹

2 Các câu trả lời

Dulu anak saye pun camtuh. Hahaha ni kate orang2 kg laa kan, ade orang terdekat yang mengandung kene mandikan die pastuh lapkan gune kain yang die gune malam tadi. Ikutkan die kene mandikan dalam kain die. Saye pun tak faham. Memang dalam family termasuk saye 3 orang yang mengandung. So saye pun try laa kan. Pastuh tak lame die hilang. Taktau laa sebab ape orang tuh suruh buat atau da tibe mase untuk die hilang. Saye first time mom. Hahahaha saye ikut jelaa ape orang suruh selagi tak mudarat n menyusahkan. Saye saje share pengalaman ni. Sebab saye duduk kampung. Orang cakap gini gitu kite ye takut haha.

Normal sgt sis takyah risua

6mo trước

anak sy setiap kali tidur menggeliat je selalu, masuk sebulan baru start mcm tu..kkdg risau