berat baby

salam saya nak tanya normal kaa berat baby lambat naik ,baby saya time lahir 2.8kg saya sekarang 22 hari baru 3.1kg .saya bagi minum susu fm dutchbaby dgn susu badan sulam2 mcm tuu ..anak saya babyboy,dan saya nak betoi kaa ada yg cakap kalau baby badan panas lambat nak bertubuh .. ok yg tuu saja tq #bbyfirst#22hari#?

1 Trả lời

Dkt buku bby ade cart utk berat...sis tgk utk 1bln yg sesuai dgn berat bby sis seiring dgn berat dia masa lahir