Keputihan

Salam, saya nak tanya, before kahwin mmg takde masalah keputihan ni, tapi bila dah pregnant setiap hari keputihan teruk, macam putih kuning pekat2 sampai lekat kat spender, normal ke? Sbb saya baca dia boleh bahaya kan baby dlm kandungan.. apa yg perlu saya buat... #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

Kalau keputihan bermasalah takkan dtgkan bahaya pada baby pn. Kecuali ms bersalin ada risiko. Tp nnt doc akan bg antibiotik n baby akan kena warded beberapa baru utk monitor (tak bermaksud baby sakit). Sy dh 3 baby ada masalah keputihan tp alhamdulillah ok je lepas warded balik rumah baby pn sihat.