Keputihan warna kuning tapi tak gatal

Nak tanya, normal ke ya warna kuning2 mcm tu? Takde rasa gatal atau bau lain macam. Nak kata banyak sgt pun x jgk. Sebelum pregnant pun keputihan saya memang kekuningan, bukan putih betul. Tapi sejak pregnant ni memang kuning sungguh😅

2 Các câu trả lời

Tak normal tu. Saya ada GBS. Keputihan memang kuning, kadang kehijauan. Takde gatal gatal. Trimester pertama haritu je gatal kejap. Warna keputihan yang normal bewarna putih.

5mo trước

tanda gbs tu selain keputihan ada tak sakit bahagian dalam perut? saya skrg ada keputihan kuning tu. Takde gatal. Cuma sakit dalam perut mcm lenguh lepas exercise. Dah gi klinik nk buka buku. Diorang bagi tarikh lambat lagi. Gi swasta diorang takde take action apa pon. Just scan mcm tu je. Bagi ubat kuah rahim

if risau boleh je gtau kat nurse time cek up tu. atau minta dorang untuk buat test sbgai langkah jaga2 if kata ada pape boleh rawat awal. if xde alhamdulillah

2t trước

Ingt x sis jd buat ape masa tu. mcm sy ni dh buat hvs. Jumpa candida, dh insert ubt tp jd lg lps sminggu kale kuning. Xkn nk wat hvs lg..