cara atasinya

Salam saya nak tanya. Anak saya baru 1 bulan. Tapi dalam mulut macam ada kulat susu. Saya full bf. Bagaimana ye nak atasinya ? Kesian tengok dia tak selesa.

2 Các câu trả lời

Bwk g klinik...nnt doc akan bg ubat anti fungus....ubat tue akn disuruh sapu dlm mulut bby n puting ibu....klu dah sembuh klu boleh sblum auaukan bayi basuh dulu breast kita...mgkn sbb berpeluh & simpan dlm bra buatkan puting kita ada bakteria....

Lembabkan napkin dan cuci puan...😊