Sakit di bahagian atas kemaluan.

Salam, saya minggu ni masuk 37wk. Tapi sejak semalam 1/12/2022 sakit sangat sangat di bahagian atas kemaluan. Nak bergerak pun susah, terutama nak berjalan melangkah. MasyaAllah sakit betul. Bila baring or kaki melunjur, okay sahaja. Cuma bila berjalan or nak bergerak. Siksa betul. Dulu anak sulung 4tahun lepas takde lah macam ni. Ada yg sakit macam saya tak? Saya risau baby terlalu besar, tapi masa 32wk doktor scan semua ok dan sy juga tiada GDM. Sejak masuk 3rd trimester dah start sakit, cuma semalam sakit semakin kuatt.

1 Trả lời

baby dah masuk laluan sbb Tu sakit. anytime bersalin kot

2y trước

terima kasih atas pandangan. saya pun tak sabar nak cepat2 bersalin, berat sgt badan rasa. susah nak berjalan dan bergerak.