34weeks Sakit sangat bahagian bawah perut

Nak bangun dari posisi baring sakit sangat macam rase senggugut.. nak jalan pun dah start sakit bawah perut. Kelengkang x sakit. Bawah perut yg sakit sangat. Cuma kadang ada rasa nyilu pada kemaluan.. skrg ni sakit belah kiri bawah perut. mummy2 ada alami situasi mcm ni tak ?

7 Các câu trả lời

sama lah, sy pla masa bangun rasa mcm ada jarum mencucuk d dlm vagina tu. trkejut sy sakit tu tp kjap ja. start dri perut,vagina, pinggang smpai peha² tu sakit lenguh.. masa tidur nk brpusing knan kiri pun susah. mlm² lg asyik bangun buang air, bertabahla 🥲 btw sy 32 week 6 day..

Sama sayaa. Start hujung 32 weeks nak ke 33 weeks dah rasaa sakit. Susah nak gerak dah. And nurse kk pon cakap sbb kepala baby dekat bawah dah. Nnti hujung2 akan lebih terrasaa nurse kata 🥹

sama saya 33 minggu 6 hari saya pun rasa benda yg sama mcm sis rasa. kadang risau juga nyilu dekat kemaluan. tapi saya pun first time mom. nk bagun sakit sangat.....

Sy pun sama sis..wlaupun dh pregnant ank ke3..masuk 30w ke atas rasa sakit kt bawah perut bila bangun dari duduk atau tido..nurse kata normal sbb kepala baby dh turun..

sama sy.. pernh tnya doctor, doctor ckp normal sebab kepala baby duk bawah.

11mo trước

Okay tq sis , semoga dipermudahkan urusan yaa aamiinn

ya sama situasi mcm sis...tpi skjp ja sis lpstu dh ok sy thn ja lpstu ok blik

Saya pun dah 34 week rasa benda yg sama mcam sis rasa