Perut sakit macam semggugut, 33 weeks pregnnt

Saya dah 33w pregnant. Malam ni perut sakit macam senggugut tapi hilang2 sakit dia. Lepastu baby aktif sangat. Bergerak tak berhenti. Nak baring tak selesa duduk tak selesa sebab pinggang pun sakit. Ni brixton hicks ke? Baby okay ke sebab risau dia bergerak active sangat #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

if dalam sejam tu bby bergerak non stop pergi hospital. riso tali pusat terbelit. tp kalo aktif pstu dy senyap. then aktif blk ok je.