Sakit di bahagian kemaluan

Hai semua.Normal ka sakit di bahagian kemaluan bila nak berjalan..rasa sakit sangat bila nak menapak, nak pakai seluar pun rasa seksa sangat. Sekarang saya 32 weeks..ada tak yang mengalami macam saya share la

8 Các câu trả lời

sama la..kalau pakai seluar pakai spender nak angkat kaki siksa sgt. yg ni kaki belah kiri shj. kalau baring pun sama, nak pusing belah kiri sakit..belah kanan xpula.kalau duduk nak berdiri siksa sgt nak jln. kena jln berkangkang..

6d trước

Sama 😅 sy pula sebelah kanan. Nak buka/pakai seluar tu sakit sangat³. Baring pusing kiri kanan pun sakit mencucuk². Tapi tu normal, kepala baby sy dah masuk laluan, sakit tulang kat bawah tu paksa jalan macam pinggu 😅 35w

saya pernah lalui sis.. 2 bulan rasa sakit di situ. tapi selepas bersama dengan suami alhamdulillah sakit tu dah xde makin berkurang.. asbab sperm suami tu main peranan juga.. in shaa allah

7d trước

ok boleh cuba

Sy dah lalui 😅 mmg seksa, baring nak mngiring pun sakit teramat. . Semua tu normal, sy sampai akhir persalinan rasa. . Bnyk kan buat senaman je, sakit akan berkurang

7d trước

Harap lepas bersalin tak dak dah rasa sakit ni

Sama mcm saya sis 😭sakit sngt kat bhgian ari ari rasa mcm bhgian ari ari kena rodok 😭sakit yakmat 32w 1d 😭

7d trước

rasa macam nak pecahkan..tdi pergi klinik semua normal..doktor pesan kena banyak berjalan ..nak jalan pun rasa sakitkan..pengorbanan nak jadi seorang ibu 🥲

normal je sis saya pun mengalami dari start 28minggu sampi lah 34minggu dah

sma saya pun bgtu jga.. kata dokter hal biasa sbb kepala budak ada di bwah

normal tu skrng saya pon tngh alami seksa ya allah hahah

Mungkin baby dah masuk laluan? Kerap buat senaman kegel

7d trước

betul..kepala baby dah berada di bawah..mungkin sebab sakitnya dibahagian situ