Darah keluar selepas bersama

Salam , saya hrini dah masuk 3 bulan lebih bersalin czer , hritu saya dh dtg haid 6/7hari , & 2 hari lepas habis haid , saya brsama dgn suami . Tapi time dh hbis bersama tu , keluar darah ? Kalau 3 hari bersama , 3 hari keluar darah , tpi time lepas bersama jalah , kluar mcm keputihan ja , tklah bnyk mcm haid . Tp kenapa ya , ada yg tahu x 😭 #ingintahu #Sharing_dong_Bund #Sharing_dong_Bund #firstmom

5 Các câu trả lời

3 hari bersama, 3 hari keluar darah? Buat pemeriksaan dgn doktor ya. Kalau buat check up post natal di KK, dah dapat appointment paps smear? Kalau belum, request buat paps smear juga. Stop dulu lah bersama buat masa ni. Kebiasaan tempoh haid berapa hari? Risau kot itu darah haid lagi? , ahhh sudah..

berani eh baru bersalin czer 3 bulan lebih dah bersama ? Kalau saya tak berani . 5-6 bulan baru bersama sebab risau dengan luka dalaman . Walaupun dah jahit . Huuu. Apapun pegila check doktor kakau rasa memudaratkan .

5h trước

ikut atas org jugak sis , saya hbis pantang terus on bersama suami walaupun czer 😅, bukan suami yg taktahan , tpi lebih kepada saya yg taktahan😅😅sis puasa smpai brpa lama ? Jgn lama sngt sis . Kesian suami 😅

bukak kalender cek tarikh darah cek masa darah keluar cek ciri darah, then blh dapat jwpn. xreti jgk gi tanya suami kalu dia xtahu, gi tanya org ahli. kena menuntut fardu ain tu

sama ada ada luka dalam masa intercourse atau darah haid yg tak habis keluar

maaf kurang pasti tapi mungkin ada luka dekat dalam ?