Lemah badan

Salam Hi . Saya hamil 6minggu 5 hari . Anak sulong .. Sejak kebelakangan ni saya selalu lemah badan , sakit belakang , loya dan sakit kepala ... Ada sebarang tips untuk kekal bertenaga sepanjang hari ? Tips makanan atau apa apa yang boleh saya amalkan untuk tidak terlalu lemah ? #firstbaby #mommybuntu #1stimemom #advicepls

1 Trả lời

saya minum susu kambing

4y trước

wahh boleh cuba ni , sebab saya selalu mual mual kann ... semoga dipermudahkan ye kak .. tak lama dah tu 😍❤