Sakit Tulang tengah pelvis

salam, Saya first mom dah 14weeks dalam minggu ni tulang tengah dekat bhagian pelvis sakit sangat2 nak bangun or jln rasa nak menitis air mata, saya pegang2 juga bengkak ke tapi tak ada..adakah normal?

3 Các câu trả lời

normal..sbb sy pn skg tgh alaminya sis..doktor pakar kata consume supplement magnesium...mcm sy doktor syorkan obical

12mo trước

sy xbgtau doktor pun sis..sy cuma tanya doktor normal x if pregnant 10 weeks rasa sakit kt tulang pelvis.. doktor kata awal betul, selalunya masuk 14 atau 16 akan start sakit tp puan nie awl pula. 😂 doktor pakar kata if dh start sakit cmtu..beli obical yg ada kat farmasi.. sbb calcium kita dh transfer ngn baby kan..sikit sebanyak kita akan rasa sakit2 bhagian tulang bagai include gigi..haha.. so far sy dh consume obical selama sebulan..xda sakit sis..sungguh...sehari sekali shj sy mix dgn obimin yg selalu sy consume masa anak first