kalau baju baby banyak ni okay tak? ke banyak sangat atau okay dah

salam hi saya bru 25w dah start cari baju baby.. saya nak beli byk ni okay tak? - Baju Lengan Panjang-5 helai - Baju Lengan Pendek-14 helai - Seluar Panjang-12 helai -Seluar pendek-4 helai - Rompers-3 helai - Mittens & Booties- 11 psg -Bonnet @ Topi-5 helai - Baby Bip-2 helai

4 Các câu trả lời

bagi saya pon bnyk kalau sis nk beli better lebih kan beli yg 3-6bln dan 6-12bln...newborn beli dlm 5helai/5set (baju pg- lgn pndek/romper),baju lubang2,baju mlm bju- lgn pjg)..satu lg sis blh beli kain bedung yg lebar tu..lupa dh nama apa..semoga membantu..:)

Saya suggest beli sleepsuit yang boleh jadikan mitten booties sekali, jimat dkt situ. Beli yang berzip buat pakai malam, senang nak tukar pampers plus mitten booties takde tercabut sbb dah sekali dgn baju. Kalau pakai mitten booties asing, mmg selalu tercabut

Banyak tu. Sy beli baju nb ngam2 utk 7 hari pakai shj + org bg hadiah . Selebihnya beli baju 3-6bulan. Sbb bby cpt besar, klu beli baju nb byk sgt nti tak terpakai

Saya mittens beli 4 pasang je,sebab mittens ni tak disarankan pakai lama,cukup sebulan je ..