Berapa helai baju?

Salam mommy✨ Berapa helai baju selalunya mommy beli untuk lengan pendek, lengan panjang dan lain-lain ? Dan, Berapa helai pula mengikut umur 0-3bulan, 3-6bulan dan laina-lain. Boleh share tak kalau mommy ada list sekali jumlah. Terima Kasih banyak mommy

2 Các câu trả lời

kalau saya dulu yg newborn beli dlm 5set je dulu(bju lgn pjg,lgn pndek,baju lubang2)...saya beli yg 3-6bln tu bnyk sikit..tp beli masa bby dh besar lah tgk pada berat anak jugak...beli sikit2...harap membantu :)

sy beli yg set kat shoppe. kt ummababy. situ bnyk set kita bleh plih. sy amik yg 18pcs skli hat baby. 6psg baju.