Spotting & Bleeding

Salam, saya baru 6 weeks pregnant, hari jumaat start ada spotting sampai harini. Scan tvs baru nmpk kantung and yolk sac. Ada yang pernah spotting or bleeding ke? Biasanya berapa lama. Lagi 2 weeks repeat scan. Doakan baby sy survive, tak tenang selagi nampak ada darah 😔#firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

saya spotting dan bleeding banyak sewaktu 6weeks.. ambil duphaston dose tinggi.. selagi baby kuat, insyaAllah okay.. doa banyak2.. awak xboleh lasak.. sy sekrang ambil unpaid leave berehat di rumah..

7mo trước

dah..nampak baby dan jantung... tp saya pergi private supaya jelas.

Saya pun pernah spotting masa week 7, hampir seminggu jugalah. Sekarang dah week 11, alhamdulillah baby masih sihat masih kuat. Amik ubat duphaston insyaAllah baby akan selamat

7mo trước

Better jumpa dr untuk dapatkan ubat tu sebab ubat tu ubat terkawal. Boleh try beli di farmasi tapi saya tak pernah buat