ikut LMP dah 8 weeks, tapi scan kantung baru 6 weeks 2 days. tak nmpk hearbeat lgi.

ada kantung & yolk sac shj, ada sesiapa ada pengalaman yg sama macam saya. boleh share tak. Tkasih sgt.

5 Các câu trả lời

Xpe sis, biasa doct akan scan jer Utk tentu kan usia kandungan kita. Sy last period bulan 3, bulan 6 scan baru 5week ☺️. Skang dah 6m, dah 3x tukar due date 😂

2y trước

Sy scan 5w nampak kantung je. Scan 8w baru dengar heartbeat.

Normal tu sbb kdg persenyawaan lmbt. Sy pun 7 weeks bru ada heartbeat.

2y trước

i see , okay sis lega sy dengar . tq share ya

cycle period awak teratur tak?

2y trước

tak rasanya.. sebab situasi awk sama dgn sy skrg...

Selalunya ikut LMP

2y trước

didik diri tenang, soa banyak2 ok moga puanndan kandungan sihat dan baik

Sy 7week bru ada heartbeat

2y trước

Sma2 sis😊