34 mingu baby kurang begerak??

Salam sape yg ade pengalamaan cam saya...saya da peegy 34 week..baby cam kurang begerak adakah tu normal...atau perasaan saya je....

4 Các câu trả lời

Biasanya sbb ruang dlm perut dh berkurang sbb tu baby kurang gerak,kalau sy tiap kali rase dia snyap je sy kejut je baby mcm tolak sikt perut kacau dia kt dlm tu tekan2 perut kalau dia tido mesti terjaga sbb kita dh usik.

4y trước

Oo ye ke..mekasih bg tip...

Harap2 camtu...ke sebb saya bebadan beso...kulit.pon tebal...kurang rase...gerakan baby...tp klo baring rase jugak...

Kurg gerak dlm jarak lama ke kejap? Bby ade waktu tdo jugak masa dlm perut. Hehee. Lg lg kalau ruang da sempit

Me too. Bby lbh aktif pgi n mlm je. Siang x

3y trước

Saya pun Sama jugak belah mlm je aktif..