Preg Test

As salam, sakit kepala sbb pikir kiraan last period dah 8 wk tapi ultrasound still tak nampak apa2... Tekad beli clear blue digital... Test 2-3wks..( 4/5wks sebenarnya, dlm jadual indicator).. Patut x nampak.. Period irrigular cycle bukan 28hari waktu subur pun ntah bila.. Mgkn la ini yg terjadi... Nak tanya test ni memang tepat la kan??.. Lepas nibtak nak risau lagi..

Preg Test
2 Các câu trả lời

pregnant tu ..confirm dah tu

Ya mengandung

5y trước

Sblm ni dah tau cuma x nampak bika scan tu yg beli ni sbb ada mention berapa mgu . Sekarang puas hati la dah tau😍. Kena tgu lagi 2 mgu mcm tu utk ultra sound. Semoga baik2 saja.