nurul

Salam, ramai tye sy prenant ke,..mungkin dorang tgok perut sy mcm org prenant kut..tpi sy xdtg period lgi bulan ni, adkh sy prenant yer?? Sy xnak cek takut kecewa ja.. Hihi..

2 Các câu trả lời

Check la sis.. lgi awl sis tau preggy lgi bgus supaya sis boleh start mkn vitamin utk ibu hamil. Vitamin2 tu penting utk ibu hamil terutama awl2 preggy.

5y trước

Sy dah mkn iberet dri bulan lpas lgi.. Misi sruh mkn.. Sbb dah setahun dah lpas gugur.. Xlekat2..

Pegi scan utk kepastian