tak rasa apa2 kecuali mual dan rasa terlalu letih

Salam rakan2 semua... nak tanya saya minggu ke 10 minggu ni.. nak tanya memang minggu awal2 ni tak rasa2 apa2 dulu eh perut and baby bump pun tak jelas lagi. sebab saya mual juga tapi tak teruk.. just curious n risau sbb scan last je 2 minggu lepas. risau pulak nak tahu dia ok ke tak dlm tu hehehe

1 Trả lời

Normal awl lg tu mmng trimester pertama mmng rse letih sy pn mcm tu slera kurang.masuk second alhamdulillah baru smngt skit slera pn dah ad wlpn ad time rse tkak x leh msuk.