Pernah keguguran

Salam pernah keguguran di awal kehamilan tahun lepas. Bulan ni saya rasa sy pregnant lagi. Tp kandungan terlalu awal dlm 4 ke 5 mggu. Perlu ke kita pergi buka pink awal sbb kita pernah gugur dlu

2 Các câu trả lời

Hello sama pengalaman kita sis. But actually keguguran 4-5 minggu awal lg, cuma chemical pregnancy. Hari tu sy ada pergi kkia nak buka buku pink, dia suru dtg balik 10 weeks but dia cakap if ada bleeding, cepat2 ke emergency. Dia ada take note tentang miscarriage sy yg tahun lalu.

wsalam, buka buku mcm biasa sahaja.