Buka buku pink(pernah ada sejarah keguguran)

Hai ibu2 dan bakal bergelar ibu..Saya nk tanya,tahun lepas saya keguguran, tahun ni alhamdulillah diberi rezeki hamil semula..saya rasa kandungan usia dlm anggaran 4-5 minggu sebab saya belum scan lagi..saya nak tahu,kalau pernah ada sejarah keguguran,buku pink boleh buka awal ke? Atau ikut sesetengah klinik? Terima kasih☺️#firstbaby #firstmom

1 Trả lời

Sy sejarah gugur 2x. Buka buku masa 9w. Tapi saya bawa previous buku pink yg indicate penah gugur.