Pergerakan baby 26minggu

Salam.. normal ke eh dah masuk 26minggu tp pergerakan baby still mcm ada tak ada je. Kdg2 ada kdg2 tak rasa. Senang kata kalau gerak pun still slow lagi. Pernah pergi scan kt swasta masa 20minggu. Baby ok je gerak. Hati sy ada sedikit risau. Nak tggu scan kt kerajaan lagi 3 minggu. Nak scan kt swasta, belum gaji lagi.. huhu. Nak g hospital takut tk dilayan sbb diorg ckp 28minggu baru diorg layan sbb masa 28mingu baru ada kene kira pergerakan. 26minggu masih awal.

2 Các câu trả lời

saya pun begitu. tpi klau dlm seharian tu ada gerakan, awk cuba hitung brp kli. klau sya ckup 10kli je hitung. baby masa ni kuat tido kot? sya cek up klinik minggu lepas elok je dia sihat je.☺️ jgn risau sgt. memang mcmtula tpi normal.

Baby tdio agaknya.