Baby 4m

Salam normal ke bby 4m da start tmbuh gg.. Bby sy demam on off. Merengek aje.. Bila cek suhu 35 @ 36 jew.. Bby pun da bljr na mniarap.. Bila sy pgg gusi bby ad kasar mcm gg patut lha bila dia suck nipple n dia kepit sy sakit ?

1 Trả lời

Paling awal 4m . Tapi ada juga saya baca yang keluar perut memang dah ada gigi . Kalau baby dapat calcium cukup boleh jadi macam tu . Kadang baby tumbuh gigi lambat pun sebab tak dapat calcium yang cukup dari susu ibu