Ubat Gigi For Kids

Hi Mommies. Sejak lahir sy cuma pakai towel n air suam utk cuci gusi bby. Skrg ni bby sy 1y6m Boleh ke pakai ubat gigi ni. Lepas sy pakai ubat gg ni sy lap guna towel lembab. Ada yg kata tak elok la pakai ubat gg boleh buat gg rapuh. Boleh ke pakai ubat gg?

Ubat Gigi For Kids
2 Các câu trả lời

xmsala . bole je pkai sis wlau pon ank xreti buang lg mse gosok gg dy tu . misi kata xd msala . dn mmg permulaan dy xreti buang lgi just ajar je nt reti la dy buang sndri . ank sy dah 1thn 7bln dh reti gosok gg sndri dn buang sndri .

Thanks for the info sis