buka buku pink

hi salam nk tnya utk buka buku pink ank no 3 ni , kna dtg ke kk mcm tu ke? atau kna bawa bku pink ank yg lma jgk ye. ? sape thu lma sgt dh tggl ni😂😅

6 Các câu trả lời

Contact nurse yg selalu merawat ibu di KK dgn anak2 lain sebelum ni. Utk dapatkan tarikh appointment. Inform dgn dia nak buka buku. Bawa buku pink previous pregnancy je. Kalau takda nombor nurse tu, call je KK. Basic procedure. Sbb walk-in takut penuh dgn patient lain punya appointment Dan. Kalau mcm saya mudah. Saya WhatsApp nurse. Nurse minta saya details previous pregnant, dia isikan awal. Dan dah dapat tarikh appointment utk dtg nanti just dtg cek semua. jimat masa lah.

Sy call utk dptkan tarikh appointment, melainkan call x dpt, walk in, dtg pagi, kalau rezeki tarikh x full, terus buat pagi tu. Sy bawa tp nurse x tgk pun, dia prefer gmbr scan dr klinik swasta, jd depend pd KK tmpt sis mcm mne..

pegi je KK pastu trus ckp nk buka buku. nnty dia set new appointment. Buku lama bawak sbb kadang dia nk tengok blk sejarah pregnancy lama utk record/ nasihat

ya sis bwk buku pink yg lama,hehe sy ttc ank kedua 12thn pun sy bwk..senang diorang tgk,alhamdulillah.

bawa je buku lama sis, senang pihak klinik nk rujuk

Kena bawa jugak buku lama 😂