Upt samar

Salam nk tnya.. Ni upt adik ipar.. Agak2 pregnt x mcm ni.. Samar2 Je.. Skrg dya dk mntah.. Cepat penat.

Upt samar
6 Các câu trả lời

line tu samar .. try check lg sekali next week .. nie mmg positive cume masih baru sbb tu samar .. sy pon pengalaman mcm tu jgk sbb excited nk timang anak ke due .. bile first week check samar sbb immune rendah .. tp bile check lg sekali .. alhamdulillah 🤲🏻 sy doakan untuk awk semoga ape y d hajati d makbulkn 🤲🏻

Repeat upt test waktu pagi. 1st urine tp ambil sample waktu pertengahan kencing. Kalau masih kabur. Tunggu lg seminggu. Kalau 2 lines, proceed ke KK buat confirmation. Kalau bby cukup dah week requirement, blh buka buku pink terus.

5y trước

Kn.. Sya dk rasa pun mcm tu jgk.. Sya on pregnt gak.. Br 3hr lpas dpt tau.. Dh 7week.. ☺

Tengok positif. Cek pagi lah sis. Kencing first tu. Sy masa first duku macam ni jugak. Seminggu baru repeat upt. Terang! Hehe

5y trước

Trma kasih ats info.. Hrap2 mcm tula.. Dh 3thn menanti

skg cmna sis? positif ke? saya pun cek naik line samar cmni jgk

InsyaAllah positif sis

rujukan